Witam. Dziś prezentuję sprawdzony przepis na pyszny chrust drożdżowy.
Ten chrust jest nietypowy; nie jest chrupiący, kruchy, wręcz przeciwnie: jest pulchny,mięciutki i bardzo smaczny. Z tej porcji wychodzi dość dużo chrustu. Na drugi dzień bardzo smakuje z mlekiem.
12.10.2019 Zabezpieczanie witryny za pomocą protokołu HTTPS
-------------------------------
Dnia 23.03.2014 strona zmigrowała na nowy skrypt.
-------------------------------
Wszystkie zdjęcia na stronie są mojego autorstwa i zabraniam ich rozpowszechniania bez mojej zgody. Pozdrawiam Lusia ;0)
------------------------------
Strona dostosowanwa jest dla telefonów i innych urządzeń mobilnych
Ostatnio komentowane
Ciastko Kubuś
Guest03.05.2011 20:20
Pychota, jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to polecam to ciasto.
ja uwielbiam zupe-krem brokułowo-grosz ową :) do gotowego bulionu dodać różyczki brokułów i puszkę groszku zielonego i zmiksowac już w garnku ja dodaję grzanki lub groszki ptysiowe na koniec :) pyyszotka
Witam. Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, ale nie miałam przez tydzień internetu. A co do tortu to polecam tort prezent http://przepisy-lusi.tk/ciasta-ciasteczka/183-tort-prezent jest bardzo prosty wykonaniu i fajnie wygląda. Życzę udanego wypieku ;0)pozdrawiam ;0)
Ładny jest ten tort ;] Ale nie wiem na który sie zdecydować tyle jest przepisów a ja mam upiec dla cioci tort na 18-urodziny ;] Pozatym mam prawie 13 lat i uwielbiam piec ciasta pomocy
Można użyć margarynę bądź masło, ja wolę masło, a co do gram to zazwyczaj to jest 200 gram. Ostatnio dowiedziałam się, że warto do farszu dodać gotowane jajka i zmielić je wraz z ugotowaną kapustą, i dodać do smaku nie dużo maggi w płynie. Wypróbowałam i przyznam, że bardzo fajne ;0)